Brady's Coffee Fatlagrad Kaffe (Hela Bönor)

227g

Art.nr.: AS62327

EAN: 5391494007053


Fatlagrad kaffe är mognat på ekfat av högsta kvalitet som en gång användes för att producera några av Irlands finaste whisky. Med gröna bönor av högsta kvalitet åldrar på fat, rullar dem varje dag i veckor, för att ingjuta whiskysmaken i bönorna, innan slutligen rostar dem i små omgångar för att säkerställa en perfekt mellan rostning. Resultatet är en len kopp kaffe, med en distinkt whiskyfinish, perfekt för efter middagen eller som bas för det perfekta Irish Coffee eller till och med en Cold Brew. Detta kaffe serveras bäst i en cafetiere, häll över eller droppa filter. Observera att det inte finns någon alkohol i denna produkt.

Fatlagrad kaffe är mognat på ekfat av högsta kvalitet som en gång användes för att producera några av Irlands finaste whisky. Med gröna bönor av högsta kvalitet åldrar på fat, rullar dem varje dag i veckor, för att ingjuta whiskysmaken i bönorna, innan slutligen rostar dem i små omgångar för att säkerställa en perfekt mellan rostning. Resultatet är en len kopp kaffe, med en distinkt whiskyfinish, perfekt för efter middagen eller som bas för det perfekta Irish Coffee eller till och med en Cold Brew. Detta kaffe serveras bäst i en cafetiere, häll över eller droppa filter. Observera att det inte finns någon alkohol i denna produkt.170,00 kr
priset inkl. moms exkl. moms 151,79 kr

OBS! Vänligen hantera dina förväntningar. Färgerna på bilden kan variera beroende på ljus, kamera, dator eller mobiltelefon.