Smält Glas Trippelljushållare på Trä- Långsträckt

Art.nr.: AS112313

EAN: 5056368322327


Ett riktigt mästerverk som kommer från hjärtat av Bali. Denna anmärkningsvärda pjäs kapslar in essensen av natur och hantverk, minutiöst handgjord av miljövänligt, 100 % återvunnet glas och hållbart framställt balinesiskt Gamal-trä. Varje unik hållare är en blandning av det organiska och det eleganta, där smält glas skickligt blåses över en Gamal trärot, vilket resulterar i en perfekt, harmonisk passform. Denna mångsidiga skapelse fungerar som en fängslande mittpunkt för stenar, luftväxter, snittblommor eller till och med en fridfull akvarium eller vinkaraff. Oavsett om du pryder ditt hem med krukväxter, förbättrar en zenträdgård, lyser upp ett utrymme med flytande ljus eller glädjer dina kunder med sin unika charm, förkroppsligar den smälta glasljushållaren på trä konstnärskap, hållbarhet och tidlös tilltalande. Omfamna skönheten i ofullkomlighet, eftersom små bubblor och milda repor i glaset vittnar om dess handgjorda äkthet.

Ljusen ingår.

Material: Gamal Trä (Gliricidia Sepium), återvunnet glas

OBS! På grund av denna produkts handgjorda karaktär kan det finnas små defekter i glaset som små bubblor, lätta repor. Storlekar och design kan variera något.

330,00 kr
priset inkl. moms exkl. moms 264,00 kr

OBS! Vänligen hantera dina förväntningar. Färgerna på bilden kan variera beroende på ljus, kamera, dator eller mobiltelefon.